Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Salată caprese

Salata caprese, Insalata caprese sau pur și simplu seducția italiană a gustului, printr-un amestec firesc de nuanțe, texturi și contraste ispititoare.

Această salată, extrem de simplă și rapid de preparat, este promisiunea unui început de weekend reușit, pentru că se potrivește excelent pentru o seară de vineri, în compania unui pahar de vin de calitate.

Iată ce trebuie să ai în frigider pentru a o pregăti cât ai zice „caprese”:

  • 1 bucată mare de mozzarella proaspătă (din lapte de vacă sau bivoliță după preferință)
  • Roșii de mai multe feluri (cherry, prunișoare, galbene, black krim, etc.)
  • Ulei de măsline de bună calitate
  • Busuioc proaspăt
  • 2-3 linguri de sos pesto (opțional)

 

 Odată ce te-ai asigurat că ai toate aceste ingrediente la îndemână, mai departe nu e nicio filozofie. Doar feliază bulgărașul de mozzarella și roșiile, pune câteva frunze de busuioc, stropește cu picături fine de ulei de măsline, adaugă sosul pesto și gata. Asta-i tot!


Totuși, ceea ce va face diferența în cazul unei salate caprese este folosirea mai multor tipuri de roșii, cu gusturi, culori și texturi diferite. Bineînțeles că nu mai este nevoie să îți spunem că rondele desăvârșite de roșii obții atunci când folosești lama perfect ascuțită a cuțitului Kutt Akira Santoku.

Așadar, lasă-ți creativitatea liberă, combină prospețimea roșiilor după propriul plac, umple-ți un pahar cu vin bun și dă startul unui weekend de neuitat!

Gătește bine, gătește rețetele KUTT!

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare