Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Despre noi

KUTT nu este doar un magazin de articole de bucătărie!

KUTT este mai mult decât atât. KUTT este despre povestea construirii unei noi identități a gătitului. KUTT este despre pasiune, despre viziune și creativitate! Filozofia noastră se concentrează în jurul ideii de a oferi nu doar calitate, dar și experiența uimitoare a unei călătorii de descoperire a frumuseții artei culinare.

KUTT se adresează celor care nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură, KUTT este pentru cei îndrăzneți, pentru cei care își doresc experiențe complete ale gustului. KUTT este o alegere, este despre a-ți rezerva plăcerea explorării creative a uneia dintre cele mai frecvente activități – gătitul și pregătirea mesei. Noi am creat instrumentele prin care tu poți acționa în bucătărie cu încredere,  dând frâu liber creativității.

Cuțitele KUTT, fabricate după cele mai noi tehnologii din materiale înalt calitative, reprezintă cele mai bune ustensile de tăiat, feliat și tocat pe care le poți avea în bucătăria ta. Colecția de cuțite premium răspunde celor mai înalte așteptări, transformând aceste instrumente în piesele de rezistență din arsenalul oricărui pasionat de bucătărie.

Într-o armonie perfectă cu principiile noastre despre calitatea unei experiențe complete în bucătărie, am creat colecția de tocătoare din lemn și colecția de textile din fibre naturale. Toate acestea vin să accentueze prin linii, texturi și forme personalitatea proprie a fiecărui bucătar, desăvârșind frumusețea descifrării pe cont propriu a tainelor bucătăriei.

Mâncați bine! Tăiați bine! Gătiți creativ și alegeți KUTT!