Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Livrarea comenzilor

 Kuttstore.ro asigură transportul produselor pe întreg teritoriul țării noastre în termen de 48 de ore de la preluarea comenzii prin firmele de curierat partenere (Fan Courier și DHL Express ). Comenzile pot fi livrate pe teritoriul Romaniei și în Europa.

Taxele de transport pentru Europa vor fi calculate în timp real la finalizarea comenzii, în funcție de locația unde se face livrarea și greutatea coletului.

Vă rugăm sa acordati o atenție deosebită la completarea numărului de telefon si al codului poștal!

În cazul returnării coletului internațional se vor reține taxele de transport.

După expedierea produsului prin firma de curierat, vei putea intra în contul tău, în secțiunea comenzi, de unde vei putea obține numărul de identificare al coletului (AWB), cu ajutorul căruia vei putea urmări locația acestuia în timp real.

Durata livrării:

Estimarea noastră privind livrarea, se bazează pe câțiva factori foarte importanți:     

  • intervalul orar la care a fost plasată comanda;
  • distanța de livrare;
  • modalitatea de transport aleasă de cumpărător.

Astfel, pentru o comandă plasată în intervalul orar 08:00-12:00, expedierea se va face în aceeași zi, excepție făcând comenzile care au anumite neconformități sau care sunt în așteptarea plății în avans, situație în care vei fi contactat de unul dintre operatorii noștri pentru a rezolva situația.

În cazul în care ai selectat ca modalitate de transport serviciul de curierat, livrarea se va face în 24-48 ore. În mod excepțional, datorită fluxului mari de comenzi în anumite perioade de vârf, pot exista anumite prelungiri ale termenului de livrare, situație în care vei fi anunțat de către un agent vânzări al firmei de curierat.

Returnarea unui produs

Conform Legii OUG 34/2014, în mod legal, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, în stare perfectă, chiar dacă a fost folosit. Noi iți mai acordăm timp de gândire și testare a produsului, astfel încât îți oferim 30 zile drept de retur! Trebuie doar să ne anunți în prealabil prin completarea formularului de retur și așteptând să fii contactat de unul din operatorii noștri la telefon sau pe e-mail în termen de 3 zile lucrătoare.

Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă atât funcțional cât și estetic. De asemenea produsul trebuie să fie însoțit de factura originală.

Cazuri acceptate pentru un produs de a fi returnat:

  • Returnare fără un motiv sau fără a fi percepute penalități în termen legal de 14 zile din momentul achiziției. Calitatea produsului atât din punct de vedere funcțional cât și estetic, trebuie să fie în aceeași stare ca în momentul livrării, fiind necesară inclusiv prezentarea ambalajului original.

Contravaloarea produsului returnat se va rambursa în termen de 30 de zile, nefiind incluse cheltuielile de transport al produsului retunat.

  • Specificațiile produsului livrat nu sunt aceleași cu cele ale produsului comandat pe site-ul nostru. În aceste condiții există posibilitatea înlocuirii produsului cu un altul sau rambursarea integrală a banilor.

Costul de transport pentru returnarea unui produs este suportat exclusiv de către Client.

Observație! Posibilitatea returnării unui produs nu este același lucru cu garanția acordată produsului din partea noastră.