Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Politica de retur

Returnarea unui produs

Conform Legii OUG 34/2014, în mod legal, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, în stare perfectă, chiar dacă a fost folosit. Noi iți mai acordăm timp de gândire și testare a produsului, astfel încât îți oferim 30 zile drept de retur! Trebuie doar să ne anunți în prealabil prin completarea formularului de retur și așteptând să fii contactat de unul din operatorii noștri la telefon sau pe e-mail în termen de 3 zile lucrătoare.

Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă atât funcțional cât și estetic. De asemenea produsul trebuie să fie însoțit de factura originală.

Cazuri acceptate pentru un produs de a fi returnat:

  • Returnare fără un motiv sau fără a fi percepute penalități în termen legal de 14 zile din momentul achiziției. Calitatea produsului atât din punct de vedere funcțional cât și estetic, trebuie să fie în aceeași stare ca în momentul livrării, fiind necesară inclusiv prezentarea ambalajului original.

Contravaloarea produsului returnat se va rambursa în termen de 30 de zile, nefiind incluse cheltuielile de transport al produsului retunat.

  • Specificațiile produsului livrat nu sunt aceleași cu cele ale produsului comandat pe site-ul nostru. În aceste condiții există posibilitatea înlocuirii produsului cu un altul sau rambursarea integrală a banilor.

Produsele de unică folosință și/sau materialele sanitare desigilate nu pot fi returnate conform Articolului 16, punctul e) din  Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014: „Sunt exceptate de la dreptul de retragere (...) e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.”

Costul de transport pentru returnarea unui produs este suportat exclusiv de către Client.

Observație! Posibilitatea returnării unui produs nu este același lucru cu garanția acordată produsului din partea noastră.