Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Paula de la @mancarea.sugubatului

Între nutriția ca știință și iubirea de mămică stau provocările zilnice pe care le aduce alimentația corectă a copiilor. E mai ușor să devii Mum Chef pentru copilul tău atunci când ai la dispoziție sfaturi corecte și rețete baby friendly, explicate pas cu pas. Paula e pasionată de nutriție și și-a făcut un scop în a ajuta și alte mămici în misiunea de planificare și diversificare a meselor celor mici, și nu numai. Vă invităm să o cunoașteți.

 1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Sunt o persoană emotivă, de aceea nici nu mă vedeți prea des la față, sunt pasionată de nutriție și ador să gătesc (și să mănânc, evident).

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Pasiunea pentru gătit cred că o moștenesc de la tatăl meu. El e foarte creativ în bucătărie și face tot felul de combinații de ingrediente. Odată cu începerea diversificării copilului am început să gătesc și mai mult și am descoperit ingrediente noi. Din dorința de a ajuta și inspira alte mămici, și de a avea o evidență a preparatelor, a luat naștere pagina cu rețete baby/family friendly și informații science-based despre diversificare.

 3. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Multicookerul e primul în topul preferințelor, fără el cred că am face fotosinteză în unele zile. Apoi urmează cuțitele KUTT, care mi-au făcut viața mult mai ușoară, robotul de bucătărie, aparatul de waffles și formele de brioșe. 

 4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Hmmm aici e o "luptă" între papanașii bebelicioși și pastele cremoase cu zuchini și mozzarella. Ambele au mare succes, atât la cei mici cât și la cei mari.

 6. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Pentru început am lansat o aplicație pentru diversificare și planificarea meselor - Mum Chef, disponibilă momentan doar pentru iOS, și lucrăm la versiunea pentru Android. În prezent urmez un curs de nutriție, iar cu timpul sper să reușesc să îmi transform pasiunea într-un job full time. De asemenea, am în desfășurare un alt proiect care să vină în ajutorul mămicilor, dar veți afla mai multe detalii când va fi gata. 

 7. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Petrec mai mult timp pe pagina de Instagram @mancarea.sugubatului, dar mă puteți găsi și pe pagina de Facebook @Mâncarea Șugubățului - rețete baby friendly, și grupul suport cu același nume.