Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Magda de la @magda.srecipes

Nu există alimente bune sau rele, dacă suntem moderați și alegem cu grijă ingredientele! Asta încearcă să ne învețe Magda, împărtășind cu noi tot felul de farfurii frumos aranjate, rețete apetisante, dar și sfaturi prețioase de nutriționist dietetician. 

1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Salutare! Numele meu este Maria Magdalena, am 24 de ani și sunt nutriționist dietetician.

Sunt adepta alimentației diversificate și echilibrate, de aici cred că vine și plăcerea de a găti.

Sunt o fire emotivă, de aceea nu ne prea vedem des însă sunt deschisă să ne cunoaștem, să ne împărtășim experiențe și să ne oferim valoare pe pagina de Instagram magda.srecipes.

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Despre pasiunea pentru gătit nu știu să zic prea multe, de când mă știu mi-a plăcut să mă implic în bucătărie. De multe ori încerc să mă gândesc care a fost prima experiență în a face o rețetă cap coadă, însă nu îmi amintesc, cred că eram mult prea mică. Ce știu este că brioșe, pandișpan, cornulețe făceam încă din gimnaziu.

Pagina de Instagram a luat naștere în martie 2020 la impulsul celor dragi care mi-au sugerat să postez rețetele ca o sursă de inspirație, iar pe lângă asta a fost și gândul meu că pot contribui și cu recomandări nutriționale care să mai spulbere din miturile alimentare existente.

3. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Fără cuțitul Akira Santoku de la Kutt eu nu încep să gătesc, după el ar fi spatula de silicon și apoi un robot de bucătărie tip procesor la care poți face aproape orice.

 4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Când vine vorba de rețeta populară, oricât mi-aș dori eu să am succes cu o farfurie sănătoasă și nutritivă deserturile acaparează zona, prin urmare biscuiții shortbread  au fost cei mai apreciați... ce mai pot spune, am o comunitate dulce.

 5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Pe parcursul timpului îmi doresc să învăț cât mai multe despre tot ce ține de alimentație și, totodată, să transmit mai departe. Vreau să gătim împreună cât mai sănătos și diversificat, vreau să înțelegem că nu există alimente ,,bune” si ‚,rele”, faptul că și dulciurile pot face parte din meniul nostru dacă alegem cu grijă ingredientele și suntem moderați. Pe lângă asta mi-ar plăcea să aduc în discuție și aspecte nutriționale care să fie benefice și de ajutor comunității mele. Dacă cineva are nevoie de un meniu personalizat, de anumite rețete gătite corect, de recomandări nutriționale care să îi confere un stil de viață sănătos să fiu acolo pentru el.ț

 6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Vă aștept cu drag  pe pagina de instagram magda.srecipes.