Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Ioana de la @jos_baby_friendly_recipes

Ioana ne arată cum putem face zilnic, ușor și rapid, mâncare sănătoasă și gustoasă pentru noi și pentru familia noastră. Brioșele sunt super-puterea ei de mămică-bucătar, cu care reușește să mulțumească orice pofticios, mic sau mare. Vă invităm să o cunoașteți prin intermediul interviului de mai jos.

 1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Câteva cuvinte despre mine: Sunt din București (și nu zic asta întâmplător, ci pentru că simt ca mă reprezintă orașele mari, în case se întâmplă multe lucruri, diverse, de unde "se dă ora exactă" cum ar zice unii), sunt mamă de 2 copii (și aici, această afirmație vine ca o subliniere a faptului ca sunt împlinită) și sunt pasionată de tot ce înseamnă "sănătate", fizică și mintală/spirituală, care se oglindește în "frumos", de orice formă ar fi acesta.

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram? 

"Pasiunea" pentru gătit nu a existat dintotdeauna, ci din contră, a luat naștere odată cu diversificarea copiilor, a preocupării de a servi mese sănătoase, și a satisfacției când toți membrii familiei sunt în extaz după o masă copioasă. Am început să împărtășesc ceea ce fac, când am realizat că sunt multe persoane în situația mea, proaspete mămici, corporatiste ce s-au trezit că e nevoie să gătească, nu mai zic că trebuie să fie și sănătos ceea ce prepară și să se mai facă și repede pe deasupra. Și de aici moto-ul: Mâncare sănătoasă și gustoasă, ușor și rapid de preparat! Am vrut să le fiu aproape și să le încurajez că poți deveni bucătar peste noapte, unul chiar bun, și ca o mâncare gustoasă și hrănitoare se poate face ușor și rapid, cu ingredientele și tehnica potrivite.

 3.Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Am plecat la drum cu un minim de recuzită în bucătărie, dar fără discuție, cu un mixer/blender vertical, pe care îl folosesc zilnic, chiar de câteva ori pe zi. S-a alăturat acestuia un aparat de făcut vafe/gofre și brioșe (2 in 1), și un cuțit de calitate, care să taie, chiar să taie :))

 

    4.Care este cea mai populară rețetă a ta?

Am început cu brioșe, de unde și logo-ul Jo's baby recipes, și m-am specializat în ele. Brioșele cu gris, iaurt și afine sunt, de departe, cea mai de succes rețetă, de care pur și simplu nu ajungi să te saturi vreodată!

 5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Am pornit pe acest drum, cu împărtășirea de rețete, și simt că aici voi rămâne, cel puțin pentru o lungă perioadă de timp. Nu este doar un hobby sau un job cu jumătate de normă! Nu, e all in! Fiecare părinte are nevoie de încurajare, de inspirație, de o persoană care să empatizeze cu el, sa îl îndrume spre o cale ușoară și chiar distractivă a gătitului!

 6.Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Sunt prezentă pe Instagram, @jos_baby_friendly_recipes,  pe Youtube  și blog (mai există și alte canale social media pe care nu am focus momentan).