Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Greta de la @demancare

Fotografii culinare de album, rețete de pus în ramă - la propriu, mii de idei DeMâncare și soluții creative pentru delicii DeNearuncat – pe toate acestea, plus câteva picături din farmecul uimitor al Gretei, le veți descoperi și voi pe contul de Instagram demancare. Pe noi ne-a fascinat puterea Gretei de a conduce o adevărată mișcare spre obiceiuri alimentare mai bune, care să contribuie la evitarea risipei alimentare!

  1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine

 1. Acum un an am lansat #DeNearuncat - și împreună cu toți cei care s-au alăturat inițiativei am adunat câteva mii de idei și modalități de evitare a risipei alimentare.

2. Nu am mâncat niciodată Salata Boeuf până acum un an și m-am îndragostit definitiv.

3. Îmi place la nebunie să fac ilustrații, așa că atunci când pasiunea mea pentru gătit și cea pentru desenat s-au întâlnit a luat naștere proiectul Rețete de pus în ramă - o serie de ilustrații cu felurile de mâncare ale copilăriei noastre (Cartofi cu ou și brânză, Gris cu lapte, Roșii cu brânză). http://dmncr.ro/store/

      2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

“De Mancare” a apărut inițial pe Facebook acum 6 ani fără așteptări sau obiective, dar cu multă poftă de ingrediente proaspete și rețete ușoare, rapide, pe care le pregăteam fie în pauza de prânz la birou, fie seara când ajungeam acasă. Făceam mereu 2-3 poze cu telefonul și mă mândream cu tot felul de avocado toasts, salate colorate și bruschete.

Între timp pagina a crescut și odată cu ea și pasiunea mea pentru fotografia culinară, moment în care m-am mutat pe Instagram și am început să mă aventurez mai mult, să încerc rețete mai complexe, să îmi definesc stilul și să construiesc o comunitate delicioasă în jurul rețetelor De Mâncare. 

  1. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Pentru că sunt fascinată de aspectul lor: Râșnița de piper a bunicii, sita albă emailată, tocătoarele tocite, pătate și zgâriate de vreme.

Pentru ca mă ajută mereu: Un Chef’s Knife care sa te scoată din orice impas & Blenderul - pentru infinitatea de supe, sosuri, înghețate si băuturi delicioase.

  1. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Chiflele pufoase cu iaurt sunt cele mai iubite, deci rețeta lor e cea mai gătită. Sunt pufoase ca un norișor și atât de ușor de făcut încât nu ai cum să le reziști. https://youtu.be/TJGMUtqkVBI

  1. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Pasiunea mea pentru gătit s-a transformat în ultimii doi ani în cariera mea, așa că viitorul este presărat cu multă sare și piper, cu siguranță cu momente înspăimântătoare și reușite de care abia aștept să fiu mândră. Dar gătitul, fotografia culinară și stylingul nu vor mai lipsi din viața mea de aici încolo.

  1. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Pe site: http://dmncr.ro/

Pe Instagram: https://www.instagram.com/demancare/

Pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCN0udd9EmrhFsBxtuY4JA0Q/videos

Pe Facebook: https://www.facebook.com/amfacutdemancare