Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Denisa de la @cu_ciresel_la_joaca_retete_blw

Sub atentă observare din partea chef-ului Cireșel, până și cele mai mari provocări ale diversificării se transformă în joc, gust și culoare! Denisa, mămică inspirată, face echipă minunată cu Cireșel, pentru ca noi să ne bucurăm de zâmbete infinite și rețete sănătoase, explicate pas cu pas. Descoperă și tu cât de plăcut este să mergi zi de zi în bucătărie, cu Cireșel la joacă.

  

1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

  • Sunt pasionată de fotografie.
  • De 4 ani sunt mămica unui băiețel minunat, sursa mea de inspirație pentru proiectul de suflet "Cu Cireșel la joacă".
  • Înainte de a fi mămica lui Cireșel am fost mămică pentru zeci de pitici pe care mă bucur că am avut ocazia să îi formez, specializarea mea principală fiind cea de cadru didactic.

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Pasiunea pentru gătit a început încă din copilărie. Pot spune că este o moștenire din partea mamei, care ne răsfăța pe mine și pe surorile mele cu tot felul de bunătăți.

Cât despre blog, acesta a luat naștere odată cu începutul diversificării celui mic, din dorința de a ajuta și alte mămici aflate în aceeași etapă cu prichindeii lor.

La început am creat un grup de Facebook, care a crescut organic într-un ritm destul de alert.

Ulterior am creat și o pagină de Facebook, blogul și apoi pagina de Instagram.

 3. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Instrumentele preferate sunt toate cele care se regăsesc în bucătăria mea (printre ele se numără multicooker-ul, cuptorul, mixerul planetar, cuțitele profesionale, știți voi prea bine cât de mult le iubesc 😁) și care îmi fac viața mai ușoară. Le îndrăgesc pe toate în aceeași măsură și nu mi-aș vedea viața fără ele.

 4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Hmmm, de-a lungul timpului au fost destul de multe care au făcut furori, atât în rândul celor mici, cât și al celor mari, chiar dacă preparatele sunt în majoritatea cazurilor baby friendly. Țin să menționez totuși cozonacul fără zahăr, biscuiții "populari" tot baby friendly și ursuleții "Barni" de casă.

 5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Momentan, în timpul liber, încerc să îmi canalizez toată energia de care mai dispun pentru dezvoltare personală, iar unul dintre obiectivele de viitor este să mă perfecționez în domeniul culinar pentru a putea oferi în continuare informații cât mai valoroase comunității adunate în jurul nostru.

 6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Toate rețetele proprii le postez pe blogul www.cuciresellajoaca.ro, pe grupul suport de pe Facebook, dedicat autodiversificării, pe pagina de Facebook Cu cireșel la joacă, dar și pe pagina de Instagram cu_ciresel_la_joaca_retete_blw