Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Daniel de la @breda_daniel

Descoperiți rețeaua de conexiuni creative din mintea unui arhitect pasionat de bucătărie. Daniel Breda este inspirația noastră constantă, atunci când vine vorba despre rețete vegetariene și farfurii cu ”arhitectură” boemă.

 Vă invităm să îl cunoașteți:

 1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Sunt o persoană dinamică și creativă, de profesie sunt arhitect de interior și îmi place tot ce înseamnă frumosul. Iubesc sporturile de iarnă, acest fapt se datorează faptului că am crescut în zonă de munte, mai exact în Petroșani/Munții Parâng.

2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Pasiunea pentru gătit cred că vine de la bunica. De când eram mic îmi plăcea să mă "joc" cu aluatul și cremele de  prăjituri pe care bunica le făcea. Gătitul propriu-zis s-a accentuat mult de când am început să renunț la carne, acum 7 ani și a trebuit sa mă documentez mai mult pe partea de rețete vegetariene și condimente. Pagina de Instagram a luat naștere din dorința de a ajuta și alte persoane cu rețetele mele vegetariene, pentru că știu că multă lume se gândește că dacă ești vegetarian nu prea ai ce să mănânci, dar nu e chiar așa.

3. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Un cuțit bun care taie impecabil, telul, în special când fac prăjituri și o tigaie de calitate.

4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

 Snickers cheesecake cu caramel sărat.

5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Îmi place mult ce profesez acum, arhitectură/design de interior, dar cu pasiunea pentru gătit și cu rețetele de pe pagina de Instagram mi-ar plăcea să inspir cât mai multă lume să înceapă să gătească acasă.

 6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

 Mă puteți urmări pe pagina de Instagram @breda_daniel