Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Cristina de la @diva_in_bucatarie

Un număr impresionant de rețete, sfaturi și trucuri utile - iată ce colecționează o divă în bucătărie! Iar atunci când este însuflețită de plăcerea de a găti pentru prieteni și de a se înconjura de oameni care să o inspire și pe care să îi inspire la rândul său, se naște o poveste de succes, așa cum este și cea a Cristinei. Vă invităm să o cunoașteți în cele ce urmează și să îi descoperiți talentele culinare pe blog, Instagram sau Facebook.

 

1.Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Sunt Cristina și îmi place să am casa plină de prieteni pentru care să gătesc, iar rețetele speciale le postez pe “Diva In Bucatarie”. Îmi place sa călătoresc, să citesc și să vizionez filme.

2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Pasiunea pentru gătit mi-a fost inspirată de mama, bunica și verișoarele mele, care pregăteau cele mai bune prajituri. Blogul a luat naștere din dorința de a-mi ajuta câteva prietene, dar în timp foarte scurt a devenit o sursă de inspirație și pentru multe alte persoane, iar social media a venit la pachet cu dorința de a fi mai aproape de cei care mă urmăresc.

3.Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Cele mai importante sunt cuțitele KUTT, cântarul și mixerul.

4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Este greu de spus. Blogul meu are aproape 3000 rețete și, în funcție de sezon, preferințele cititorilor se îndreaptă spre torturi de ciocolată sau cu fructe, rețete de post, conserve, rețete speciale pentru sărbători.

Cele mai mari audiențe le-au înregistrat rețetele de gogoși, turtele de Crăciun, conservele, nectarul de caise, tortul spirală cu cremă de mascarpone și cafea.

5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Mi-ar plăcea să ies din zona de confort și să experimentez rețete internaționale. Mă gândesc că la un moment dat ar fi frumos să scot o carte cu rețetele mele. Observ că multe din rețetele și combinațiile mele au fost preluate și de alții, ceea ce îmi confirmă că am făcut un lucru bun.

6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

În primul rând pe blogul divainbucatarie.ro – pentru rețete, tipsuri și sfaturi utile, apoi pe Instagram @diva_in_bucatarie, facebook @divainbucatarie.ro și You Tube “Diva In Bucatarie”.