Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Bianca de la @biancaajitaru - Bake it till you make it

O mare pasiune se poate naște din cele mai banale lucruri, cum ar fi, de exemplu, o porție de cartofi prăjiți. Ne demonstrează Bianca, o tânără mămică îndrăgostită de mare, apusuri și bucătărie. Pe noi ne-a cucerit numaidecât cu rețetele ei delicioase, dar și cu fotografiile preparatelor din care aproape că ai gusta, la cât de colorate și apetisante sunt.

 1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Mă numesc Bianca și am 24 de ani, dar probabil deja știți asta. Ce nu știți este că prefer oricând ceva sărat în locul ciocolatei, iubesc apusurile pentru că îmi oferă o stare de liniște și ador să fiu aproape de mare. Mi-aș dori ca în viitor să locuiesc undeva aproape de mare.

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram? 

Pasiunea mea pentru gătit a început cu primii mei cartofi prăjiți, cred că eram prin clasa a 5 a. Crescând, găteam doar când părinții mei lucrau. In primul an de facultate am început să gătesc mai serios, ciorbe, tocănițe, în special mâncarea pe care o făcea mama acasă, iar mai apoi, în timpul sarcinii am început să postez și pe Instagram. Pagina de Instagram "Bake it till you make it" a luat naștere la cererea prietenilor, care îmi cereau adesea rețete, și are acum aproape 3 ani. Puțin mai târziu a apărut și blogul însă, din lipsa timpului, am renunțat treptat în a mai scrie. În viitor, mi-aș dori să reușesc să-l pun la punct și să revin la el.

3.Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Pe lângă toate aparatele de bucătărie care îmi ușurează munca și mă ajută să salvez timp, cuțitul Hikari, tocătorul de lemn, telul și spatula de silicon sunt preferatele mele și sunt folosite zilnic.

 4.Care este cea mai populară rețetă a ta?

Rețeta pentru "Clătitele cu cremă albă" a fost cea mai încercată și cea mai populară. Nu mă așteptam să aibă un impact atât de mare, ținând cont că este un preparat relativ banal, dar eu merg pe principiul "less is more". A fost o bucurie foarte mare să văd că numeroase persoane au încercat rețeta și chiar le-a și plăcut.

 5.Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Îmi doresc să învăț cât mai multe despre pasiunea mea, pentru a reuși să evoluez în ceea ce am început să fac. Vreau să continui cu postările pe pagina de Instagram și să le fac din ce în ce mai bine.

 6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

În momentul de față mă găsiți pe pagina de Instagram Bake it till you make it (@biancaajitaru). Sper ca în viitor să vă pot invita și pe blog!