Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Agnes de la @mywonderflow

Perseverența, creativitatea și plăcerea de a mânca bine -  acestea sunt cele 3 ingrediente secrete pe care Agnes le are în bucătăria ei magică. Bine, plus câteva instrumente preferate, de care se folosește atunci când gătește. Află mai jos care sunt acestea. A, și nu uita, #manancasidesert! E doar unul dintre sfaturile ei inspirate!

 1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

Cred că dacă ar trebui să mă descriu spunând doar 3 lucruri, aș zice în primul rând că sunt o fire perseverentă de când mă știu. Pe locul 2: adooor mâncarea (în special deserturile) și nu doar că ador doar mâncarea, dar și procesul de pregătire. Nu în ultimul rând, cred că ar fi esențial de menționat și faptul că sunt o persoană creativă. Aceste 3 lucruri te cam ajută când vine vorba de pasiunea de #baking&cooking.

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Pasiunea aceasta a crescut frumos împreună cu mine. De când am fost mică stăteam lângă ai mei și îi ajutam când venea vorba de o ciorbiță sau o prăjitură. Apoi m-am întrebat cum ar fi să vadă și alții ce mai fac eu prin bucătărie. Așa s-a născut în primul rând blogul, la care am renunțat pentru că am văzut mai mult potențial într-un cont de instagram (numele a rămas același "My Wonderflow") și în 12 Iunie 2020 am publicat primul meu video pe Youtube. Când îți place ceva, evoluezi constant.

3. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

De când am tot pregătit mâncare și deserturi, am descoperit care sunt cele mai importante instrumente pentru mine: tocătorul, un cuțit bun și ascuțit, telul, o spatulă de silicon, o sită cu carE poți cerne făina și,nu în ultimul rând, cântarul (it's a must).

 4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Cea mai populară postare de pe Instagram este cea cu tortul super ciocolătos și fudgy, făcut anul trecut de ziua logodnicului meu. Dacă vorbim despre Youtube, aici au ajuns oarecum virale (cel puțin mie așa îmi place să zic) rețeta de turtă dulce care rămâne moale chiar și 2 luni (+10k vizualizări), rețeta cozonacului unguresc Baigli și Panettone.

5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Am în minte ceva serios în această privință, dar toate se vor afla la timpul lor. Stați pe aproape!

 6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Cred că cele mai multe informații delicioase însumează canalul meu de Youtube:

https://youtube.com/channel/UCuZGLn50aEXekSZrzA-8TPg (vă mulțumesc dacă apăsați pe butonul de subscribe, dar sunt și câteva rețete postate pe pagina mea de Instagram @mywonderflow. Abia aștept să ne cunoaștem și prin intermediul acestor canale social media. Până atunci, dragă cititorule, nu uita: #manancasidesert