Livrare gratuita prin curier rapid pe teritoriul României pentru comezile de peste 90 lei| Livrare prin DHL în Europa

Adina de la @pancake_planet

Există o planetă a clătitelor, un loc fabulos care te vrăjește prin culoare, te ispitește prin miros și te răsfață prin gust (și prin bun gust). Trebuie neapărat să ajungi aici! Adina este food stylist, food photographer și maestră în făcut acasă deserturi absolut delicioase și nu numai. Pancake Planet este unul dintre acele colțuri ale internetului însuflețite de talentul extraordinar și creativitatea celor cu adevărat pasionați de munca lor. O reală și zilnică inspirație pentru noi!

 1. Spune-ne 3 lucruri pe care ar trebui să le știm despre tine.

 Pun pasiune și multă energie în tot ceea ce îmi place și am tendința nesănătoasă de a amâna lucrurile care nu îmi plac, ador cinematografia sud-coreeană și îmi plac plimbările lungi.

 2. De unde pasiunea pentru gătit și cum a luat naștere blogul tău/pagina ta de Instagram?

Pasiunea pentru gătit și meșterit deserturi a apărut odată cu pasiunea pentru fotografie acum vreo 5 ani, visam la un van cu pancakes pentru care aveam pregătit și un nume, Pancake Planet, numele a rămas, dar în locul vanului au apărut blogul și pagina de Instagram. Înainte să mă apuc de fotografie culinară eram PR-ul unei ceainării, câteodată mă mai jucam și cu aparatul foto de acolo, but nothing serious și pentru că pe vremea aceea singurul desert pe care îl făceam la perfecție erau clătitele, am decis, for fun, să organizez un un eveniment la care am gătit sute de clătite, iar farfuriile se întorceau mereu goale, a fost una dintre cele mai frumoase experiențe și așa a apărut prima scânteie.

 3. Care sunt instrumentele preferate din bucătărie?

Un cuțit de nădejde, Santoku e unul dintre ajutoarele mele preferate, robotul de bucătărie, tigaia pentru clătite și multe, multe altele.

 4. Care este cea mai populară rețetă a ta?

Am fost plăcut surprinsă atunci când clipul nostru cu rețeta de mucenici moldovenești a devenit foarte popular pe Instagram și oameni din lumea întreagă au încercat rețeta, mi se pare foarte fain când o rețetă tradițională ajunge să fie încercată de oameni din diverse culturi.

Clip: https://www.instagram.com/reel/CMNGWROnE8B/

5. Cum intenționezi să incluzi pasiunea pentru gătit în planurile tale de viitor?

Mi-e aproape imposibil momentan să-mi văd planurile de viitor fără imaginea cuptorului alături de cea a apăratului foto, pasiunea s-a transformat în job full-time.

 6. Unde te putem urmări pentru sfaturi și rețete culinare?

Dintre conturile de social media pe care le am pe Instagram sunt mai activă https://www.instagram.com/pancake_planet/ dar mă puteți găsi și pe blog, acolo unde am rețetele în română https://pancakeplanet.ro/ sau pe contul de Facebook https://www.facebook.com/thepancakeplanet